Ons team

Ons team

Pagina nog onder constructie!

Michael Withuis

Eigenaar & Oprichter | Camera Journalist | Webmaster | Ontwerper

Als echte Hagenaar zet Michael zich al jaren in om Den Haag via verschillende kanalen te promoten. Wat begon als een hobby groeide uit tot een passie. Video’s maken zit in zijn bloed. Zo is hij eigenaar van 070online.nl & 070producties.nl.

—————–

Angelica Maria Garcia Gomez

Foto & assistent videograaf

Geboren en getogen in Bogota, Colombia helpt Angelica met het assisteren met filmen voor grotere opdrachten waar alleen één Camera Journalist niet genoeg is.

Angelica heeft in Colombia gewerkt als freelancer voor verschillende reclamebureaus. Hier werkte zij mee aan diverse tv reclames zoals bv Coca Cola.

—————–

Johanna Garcia Gomez

Scenarist | Foto & assistent videograaf

Ook geboren en getogen in Bogota, Colombia helpt Johanna met het assisteren met filmen voor grotere opdrachten waar alleen één Camera Journalist niet genoeg is.

Johanna heeft in Colombia gewerkt voor grote zenders zoals RCN en Caracol als scenarist voor verschillende tv series en programma’s zoals Masterchef Mexico.

—————–

Marianne van Koppen

Administratie

Marianne van Koppen is onze administratief medewerker. Zij is verantwoordelijk voor het verwerken van verschillende administraties, aangifte omzetbelasting en biedt een helpende hand waar nodig is.